Hier blijven!
Wij zijn kinderen en jongeren van deze wereld. Ondanks dat we allemaal verschillend zijn, leven we samen op deze planeet. We zetten ons gezamelijk in voor een beter wereld voor iedereen en beginnen ermee bij ons thuis, waar we leven. Jullie noemen ons de toekomst, maar we zijn ook het heden en daarom eisen we dat:
  • Alle kinderen en jongeren die in Duitsland naar school of naar de kinderopvang gaan, die hier wonen, hiernaartoe gevlucht of hier geboren zijn, moeten het recht hebben, met hun ouders en gezin in Duitsland te kunnen wonen. De ouders moeten kunnen werken, om voor hun kinderen te zorgen. De kinderen moeten het recht hebben een beroep te leren. Ook zij moeten kunnen werken, reizen en hier verder leven.

  • Zieke mensen, bejaarden en hulpbehoefenden, net zoals door oorlog en andere gebeurtenissen beschadigde mensen moet worden geholpen. Ook zij moeten kunnen blijven! Families moeten hier samen kunnen leven.

  • De minister voor binnenlandse zaken moet de meer dan 200 000 "gedoogde" vluchtelingen eindelijk een recht op verblijf geven en zich voor de complete acceptatie van de UNO kinderrechten in Duitsland inzetten.
1000 x 100 Euro - Spendenaufruf für das Aktionsprogramm!

- Home -